Wrap med kryddig korv, kålsallad, zucchini och picklad rödkål
Ingredienser
- 5 Korvtunnbröd
- 500 g Kål, t ex fänkål och vitkål
- 1¼ Liten zucchini
- 5 Kryddiga korvar, t ex chorizo eller kabanoss
- 1¼ Äpple
- 125 g Matyoghurt
- 1¼ Citron
- 1¼ Nävar persilja
- Crispsallad
- Picklad rödkål (strimlad rödkål i 1-2-3-lag)
- Salt och peppar
Gör så här
- Strimla kålen och salta något, låt dra en stund. Stek zucchiniskivor och korvar. Sila sedan av överflödig vätska från kålen.
- Riv äpplet och blanda med kålen, tillsätt yoghurt, saften av en pressad citron och hackad persilja. Smaka av med salt och peppar.
- Fördela crispsalladen över brödets mitt med kålsalladen ovanpå och sedan korven.
- Rulla ihop till wraps och toppa med zucchiniskivor och rödkål.