stäng av

Ingredienser

  • 5 Korvtunnbröd
  • 500 g Kål, t ex fänkål och vitkål
  • Liten zucchini
  • 5 Kryddiga korvar, t ex chorizo eller kabanoss
  • Äpple
  • 125 g Matyoghurt
  • Citron
  • Nävar persilja
  • Crispsallad
  • Picklad rödkål (strimlad rödkål i 1-2-3-lag)
  • Salt och peppar
1
2
3
4
5
3 röster

Wrap med kryddig korv, kålsallad, zucchini och picklad rödkål

Ingredienser

  • 5 Korvtunnbröd
  • 500 g Kål, t ex fänkål och vitkål
  • Liten zucchini
  • 5 Kryddiga korvar, t ex chorizo eller kabanoss
  • Äpple
  • 125 g Matyoghurt
  • Citron
  • Nävar persilja
  • Crispsallad
  • Picklad rödkål (strimlad rödkål i 1-2-3-lag)
  • Salt och peppar

Gör så här

  1. Strimla kålen och salta något, låt dra en stund. Stek zucchiniskivor och korvar. Sila sedan av överflödig vätska från kålen.
  2. Riv äpplet och blanda med kålen, tillsätt yoghurt, saften av en pressad citron och hackad persilja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fördela crispsalladen över brödets mitt med kålsalladen ovanpå och sedan korven.
  4. Rulla ihop till wraps och toppa med zucchiniskivor och rödkål.