stäng av

Ingredienser

  • 2 Abisko
  • 2 Ägg
  • 3 msk Mjölk
  • 1 Näve färsk spenat
  • Salt
  • Peppar
  • Muskotnöt
  • Smör till stekning
1
2
3
4
5
2 röster

Abisko omelett

Med en god spenatomelett tar du din Absiko-wrap till nya höjder!

Förslag på bröd

Abisko

Ingredienser

  • 2 Abisko
  • 2 Ägg
  • 3 msk Mjölk
  • 1 Näve färsk spenat
  • Salt
  • Peppar
  • Muskotnöt
  • Smör till stekning

Gör så här

  1. Börja med att steka spenaten helt lätt i smör i en panna, smaksätt med lite muskotnöt, salt och peppar.
  2. Vispa ägg och mjölk och gör en pannkakstunn omelett och fördela spenaten ovanpå innan äggen hunnit stelna helt.
  3. Låt omeletten svalna något innan den rullas ihop med tunnbrödet.
  4. Servera med en god grönsallad.

Fler recept med