Claras matjessnibbar
Förslag på bröd
Jubileumskaka
Ingredienser
- 2 Jubileumskaka
- 4 Ägg, hårdkokta
- 400 g Matjessill
- 1 dl Creme fraiche
- 3 msk Kaviar
- 1 Rödlök, finhackad
- 1 dl Dill, hackad
- Svartpeppar
Gör så här
- Koka äggen och låt svalna, spara två ägg till dekoration och hacka de andra två.
- Skär matjessillen i mindre bitar och låt rinna av i ett durkslag.
- Blanda creme fraiche och kaviar försiktigt i en skål och tillsätt hackat ägg och sill.
- Finhacka rödlök och dill och blanda ned det mesta i röran – men spara litegrann att dekorera med.
- Dela varje halvmåne i sex bitar
- Lägg röran ovanpå och dekorera med ägg, dill och lite rödlök.
- Avsluta med lite svartpeppar. Servera genast.