stäng av

Ingredienser

  • 2 Jubileumskaka
  • 4 Ägg, hårdkokta
  • 400 g Matjessill
  • 1 dl Creme fraiche
  • 3 msk Kaviar
  • 1 Rödlök, finhackad
  • 1 dl Dill, hackad
  • Svartpeppar
1
2
3
4
5
4 röster

Claras matjessnibbar

Recept skapat av Underbara Clara

Förslag på bröd

Jubileumskaka

Ingredienser

  • 2 Jubileumskaka
  • 4 Ägg, hårdkokta
  • 400 g Matjessill
  • 1 dl Creme fraiche
  • 3 msk Kaviar
  • 1 Rödlök, finhackad
  • 1 dl Dill, hackad
  • Svartpeppar

Gör så här

  1. Koka äggen och låt svalna, spara två ägg till dekoration och hacka de andra två.
  2. Skär matjessillen i mindre bitar och låt rinna av i ett durkslag.
  3. Blanda creme fraiche och kaviar försiktigt i en skål och tillsätt hackat ägg och sill.
  4. Finhacka rödlök och dill och blanda ned det mesta i röran – men spara litegrann att dekorera med.
  5. Dela varje halvmåne i sex bitar
  6. Lägg röran ovanpå och dekorera med ägg, dill och lite rödlök.
  7. Avsluta med lite svartpeppar. Servera genast.

Fler recept med