stäng av

Ingredienser

  • 1 paket Polarkaka
  • 400 g nötfärs
  • 1 burk majs
  • 1 ask bredbar smältost
  • 1 liten påse ruccolasallad
  • 1 liten burk creme fraiche
  • 1 påse tacokrydda
  • nachochips till topping
  • riven ost till topping
1
2
3
4
5
6 röster

Daniels tacotårta

Receptbidrag från Daniel Törnblad.

Ingredienser

  • 1 paket Polarkaka
  • 400 g nötfärs
  • 1 burk majs
  • 1 ask bredbar smältost
  • 1 liten påse ruccolasallad
  • 1 liten burk creme fraiche
  • 1 påse tacokrydda
  • nachochips till topping
  • riven ost till topping

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Stek färsen och blanda i kryddmix. Blanda den stekta färsen med majs och creme fraiche.
  3. Vik ut en Polarkaka på en plåt med bakplåtspapper. Bred den med bredbar smältost på ovansidan. Ta hälften av färsblandningen och fördela jämnt på botten.
  4. Strö ruccola ovanpå första lagret.
  5. Vik ut en Polarkaka till och upprepa moment. Bred ut smältost och färs.
  6. Lägg sista Polarkakan som lock, bred på smältbar ost och toppa med krossade nachochips och riven ost.
  7. In i ugnen tills osten smält och tårtan har fått fin färg.
  8. Garnera med ruccola och servera med tacosås.
  9. Njut!

Fler recept med