stäng av

Ingredienser

  • 4 Sarek
  • 100 g Färskost
  • 1 msk Rödlök, hackad
  • 2 msk Ättiksgurka, hackad alt. Bostongurka
  • ½ krm Svartpeppar alt. Cayennepeppar
  • 50 g Färskost
  • 2 msk Lemoncurd
  • 50 g Rostbiff
  • Timjan
  • 16 Blåbär eller lingon
1
2
3
4
5
54 röster

Festliga snittar

Receptet räcker till ca 16 st snittar.

Förslag på bröd

Sarek

Ingredienser

  • 4 Sarek
  • 100 g Färskost
  • 1 msk Rödlök, hackad
  • 2 msk Ättiksgurka, hackad alt. Bostongurka
  • ½ krm Svartpeppar alt. Cayennepeppar
  • 50 g Färskost
  • 2 msk Lemoncurd
  • 50 g Rostbiff
  • Timjan
  • 16 Blåbär eller lingon

Gör så här

  1. Blanda respektive fyllning. Fyllning 1 av färskost, rödlök, ättiksgurka och peppar. Fyllning 2 av färskost och lemoncurd.
  2. Bred ut fyllning 1 på två av bröden och fyllning 2 på ett av bröden.
  3. Varva bröden på en skärbräda och avsluta med brödskivan utan fyllning.
  4. Dela i små trekantssnittar och dekorera med rostbiff, timjan och ett bär.