stäng av

Ingredienser

  • Polarbröd
  • Lager 1
  • Majonnäs
  • Creme fraiche
  • Rökt skinka
  • Rödlök
  • Svertpeppar
  • Lager 2
  • Majonnäs
  • Creme fraiche
  • Tonfisk
  • Rödlök
  • Svertpeppar
  • Förslag på topping
  • Majonnäs
  • Creme Fraiche
  • Rödlök
  • Gurka
  • Stenbitsrom
  • Ärtskott
  • Ägg
  • Skinka
1
2
3
4
5
0 röster

Helles smarriga smörgåstårta

Tävlingsbidrag från Helen Sjöman

Ingredienser

  • Polarbröd
  • Lager 1
  • Majonnäs
  • Creme fraiche
  • Rökt skinka
  • Rödlök
  • Svertpeppar
  • Lager 2
  • Majonnäs
  • Creme fraiche
  • Tonfisk
  • Rödlök
  • Svertpeppar
  • Förslag på topping
  • Majonnäs
  • Creme Fraiche
  • Rödlök
  • Gurka
  • Stenbitsrom
  • Ärtskott
  • Ägg
  • Skinka

Gör så här

  1. Blandar efter tycke, viktigt att fyllningarna inte blir för rinniga. Och att dom får sätta sig ordentligt. Så lägg ihop tårtan dagen innan. Dagen efter är det bara att garnera efter tycke. och smak.

Fler recept med