stäng av

Ingredienser

  • Jubileumskaka
  • mjukost
  • bostongurka
  • tartex örtpastej alternativt leverpastej
  • färskost
  • klippta soltorkade tomater
  • vispad vispgrädde
  • 1 msk senap
  • ½ dl majonnäs
1
2
3
4
5
0 röster

Jubileumssmörgåstårta

Receptbidrag från Julia Wallin.

Ingredienser

  • Jubileumskaka
  • mjukost
  • bostongurka
  • tartex örtpastej alternativt leverpastej
  • färskost
  • klippta soltorkade tomater
  • vispad vispgrädde
  • 1 msk senap
  • ½ dl majonnäs

Gör så här

  1. Lägg ut Jubileumskaka i botten och bred med mjukost och därefter bostongurka. Lägg på ytterligare en Jubileumskaka.
  2. På nästa lager brer du på tartex örtpastej eller leverpastej och därefter färskost och klippta soltorkade tomater.
  3. På med ett topplager av Jubileumskaka.
  4. Vispa vispgrädde och blanda i senap och majonnäs. Bred över hela tårtan. Dekorera med ostskivor i utkanterna och ostrullar ovanpå, gärna gräddost eller hushållsost. Hacka gurkskivor och gör ett snitt så du kan ställa ut dem på tårtan. Strö ut halva vindruvor, hackad paprika och små körsbärstomater innan du toppar med dill.

Fler recept med