stäng av

Ingredienser

  • Gene Tunnbröd
  • 2 skivor Gene tunnbröd
  • 100 g grönkål
  • olivolja till stekning
  • dl crème fraiche
  • 140 g grönmögelost
  • 1 granatäpple
1
2
3
4
5
14 röster

Julig pizza med grönmögelost, grönkål och granatäpplekärnor

Förslag på bröd

Gene Tunnbröd

Ingredienser

  • Gene Tunnbröd
  • 2 skivor Gene tunnbröd
  • 100 g grönkål
  • olivolja till stekning
  • dl crème fraiche
  • 140 g grönmögelost
  • 1 granatäpple

Gör så här

  1. Skär bort stjälken från grönkålen och skär eller riv sedan ner i mindre bitar.
  2. Stek grönkålen i lite olivolja tills den blivit lite krispig, ca 7 min.
  3. Bryt bröden i 2 delar och lägg ut på ett bakplåtspapper.
  4. Bred ut crème fraiche och smula över grönmögelost.
  5. Grädda i ugnen på 175 grader i ca 10 min.
  6. Dela och ta ur granatäppelkärnorna medan pizzorna gräddas.
  7. Avsluta med att toppa med grönkål och granatäppelkärnor. Servera direkt!

Fler recept med