Julig pizza med grönmögelost, grönkål och granatäpplekärnor
Förslag på bröd
Gene Tunnbröd
Ingredienser
- Gene Tunnbröd
- 2 skivor Gene tunnbröd
- 100 g grönkål
- olivolja till stekning
- 2½ dl crème fraiche
- 140 g grönmögelost
- 1 granatäpple
Gör så här
- Skär bort stjälken från grönkålen och skär eller riv sedan ner i mindre bitar.
- Stek grönkålen i lite olivolja tills den blivit lite krispig, ca 7 min.
- Bryt bröden i 2 delar och lägg ut på ett bakplåtspapper.
- Bred ut crème fraiche och smula över grönmögelost.
- Grädda i ugnen på 175 grader i ca 10 min.
- Dela och ta ur granatäppelkärnorna medan pizzorna gräddas.
- Avsluta med att toppa med grönkål och granatäppelkärnor. Servera direkt!