Kanapeer med baconlindade dadlar och blåmögelost
Receptet räcker till 12 snittar.

Förslag på bröd
Polarpärlan Vete
Ingredienser
- 12 Polarpärlan Vete
- 6 Skivor bacon
- 12 Dadlar
- 200 g Blåmögelost
- 4 msk Flytande honung
- Färsk timjan
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Dela baconskivorna i två delar och rulla runt varsin dadel och fäst med tandpetare.
- Lägg ut på en plåt med bakplåtspapper.
- Stek i ugnen ca 5-6 minuter, vänd dadlarna och stek ca 5-6 minuter till eller tills de känns knapriga.
- Ta ett glas eller utstickare och gör mindre runda bröd ur brödskivorna.
- Lägg en bit blåmögelsost på varje bröd och sen en bacondadel.
- Fäst med tandpetare om det behövs.
- Droppa över lite honung och dekorera med timjan.