Ljuvlig smörgåstårta med curry
Receptbidrag från Maria Karlsson.
Ingredienser
Gör så här
- Lägg två Jubileumskakor i botten. Bred ut leverpastejen på bottenkakorna. Över det breder du sedan ut bostongurkan.
- Lägg sedan 2 Jubileumskakor över bottenlagret. Blanda 2 hårdkokta hackade ägg, 200 g hackad crabfish, 2 dl creme fraiche, 1 dl majonnäs och 1 tsk curry och bred ut över brödet.
- Lägg ut 2 nya jubileumskakor över det lagret. Blanda röd stenbitsrom med 1 dl creme fraiche, 0,5 dl majonnäs och 0,5 dl finhackad gräslök. Bred ut på Jubileumskakorna.
- Till topplager, blanda 1 dl creme fraiche och 1 dl majonnäs. Bred över tårtan.
- Garnera med exempelvis räkor, finhackad gurka, svart stenbitsrom samt dillkvistar.
- Voilà, njut!