stäng av

Ingredienser

  • 4 Polarpärlan Vete
  • Hummerröra:
  • 150 g hummerkött
  • 1 stjälk stjälkselleri
  • tsk tabasco
  • 3 msk majonnäs
  • 1 msk crème fraiche
  • 1 msk pressad citron
  • 2 msk hackad gräslök
  • salt, svartpeppar
  • Dekoration, topping:
  • 1 huvudsallad
  • örter
1
2
3
4
5
7 röster

Lobster roll

Förslag på bröd

Polarpärlan Vete

Ingredienser

  • 4 Polarpärlan Vete
  • Hummerröra:
  • 150 g hummerkött
  • 1 stjälk stjälkselleri
  • tsk tabasco
  • 3 msk majonnäs
  • 1 msk crème fraiche
  • 1 msk pressad citron
  • 2 msk hackad gräslök
  • salt, svartpeppar
  • Dekoration, topping:
  • 1 huvudsallad
  • örter

Gör så här

  1. Börja med att förbereda bröden. Värm dem i en torr stekpanna på låg värme, när de är varma och lite mjukare så vik dem försiktigt och ställ dem sedan för att svalna.
  2. Du kan använda 2 glas som stöd för att få brödet att behålla formen. Sen kan man ställa alla i en form, ställ dem mot varandra som stöd.
  3. Täck med lite plastfolie för att inte brödet inte ska bli torrt.

Hummerröra

  1. Dela och plocka ner hummerköttet i mindre bitar och lägg ner i en bunke.
  2. Skär sedan ner sellerin i små tärningar.
  3. Lägg ner i bunken tillsammans med resten av ingredienserna och blanda samman ordentligt.
  4. Smaka av med salt och peppar, låt stå lite och dra åt sig av smakerna innan servering.

Montering

  1. Lägg ett blad av huvudsalladen i vardera bröd, fördela sedan röran på de 4 bröden och toppa med lite första örter. Ät direkt.