stäng av

Ingredienser

  • 2 paket Polarkaka
  • 200 g färskost
  • 3 dl creme fraiche
  • 175 g philadelphiaost med pepparrot
  • 250 g räkor
  • 4 hårdkokta ägg
  • salt
  • peppar
  • 100 g bredbar leverpastej
  • 2 msk bostongurka
  • 200 g skinka
1
2
3
4
5
0 röster

Lunchtårtan

Receptbidrag från Sylvester Sandin.

Ingredienser

  • 2 paket Polarkaka
  • 200 g färskost
  • 3 dl creme fraiche
  • 175 g philadelphiaost med pepparrot
  • 250 g räkor
  • 4 hårdkokta ägg
  • salt
  • peppar
  • 100 g bredbar leverpastej
  • 2 msk bostongurka
  • 200 g skinka

Gör så här

  1. Fyllning 1: Blanda 175 g philadelphiaost med pepparrot, 1 dl creme fraiche, 250 g räkor, 4 hårdkokta ägg, salt och peppar.
  2. Fyllning 2: Blanda 100 g bredbar leverpastej, 2 msk bostongurka, 1 dl creme fraiche och 200 g skinka
  3. På det översta lagret, blanda 200 g färskost och 1 dl creme fraiche och bred ut över tårtan.
  4. Garnera med skinka, räkor, gurka, en halv citron, dillkvistar och paprika.

Fler recept med