Madeleines Goda
Receptbidrag av Madeleine Edling
Ingredienser
Gör så här
Fyllning
- Vispa creme fraichen med elvisp så den blir fast och fluffig.
- Blanda i majonnäs,hackad purjolök, hackade äggen, tonfisken, kryddorna och rör om lätt med slev
- Låt fyllningen dra 30 min i kylen, smaka av
Montering
- Bygg i hop tårtan, jag brukar lägga en rund kaka polarbröd först med den släta sidan nedåt, så fyllningen ligger på den ojämna sidan, gör så med totalt 4 bottnar, översta kakan brukar jag vända släta sidan uppåt.
- Spar 1dl fyllning till dekor
- Täck med ex plastfolie ställ i kylen ett par timmar,alternativt över natten.
- Stryk på ett tunnt lager av fyllningen som är över innan ni dekorerar, Dekoren är valfri Men jag använde mig av Gurka Räkor Ägg Tomat Dill Majonäs Rom Citron