stäng av

Ingredienser

  • 4 bitar av valfritt runt Polarbröd
  • 1 förpackning leverpastej
  • grädde
  • dl creme fraiche
  • 1 burk tonfisk
  • salt
  • peppar
  • ädelost
  • 3 kokta ägg, hackade
  • kokad morot, hackad i små kuber
  • 3 kokta potatisar
  • hackad skinka
  • hackad smörgåsgurka
  • 3 skedar majonnäs
1
2
3
4
5
0 röster

Matildas smörgåstårta

Receptbidrag från Matilda Stojic.

Ingredienser

  • 4 bitar av valfritt runt Polarbröd
  • 1 förpackning leverpastej
  • grädde
  • dl creme fraiche
  • 1 burk tonfisk
  • salt
  • peppar
  • ädelost
  • 3 kokta ägg, hackade
  • kokad morot, hackad i små kuber
  • 3 kokta potatisar
  • hackad skinka
  • hackad smörgåsgurka
  • 3 skedar majonnäs

Gör så här

  1. Lager 1: vispa leverpastej med grädde tills röran mjuk och kan bredas på bröd.
  2. Lager 2: Blanda 2 dl creme fraiche med tonfisk, peppar och salt.
  3. Lager 3: mixa ädelost med grädde tills röran är bredbar.
  4. Lager 4: Blanda ägg, potatisar, morot, skinka, smörgåsgurka, 3 skedar majonnäs, 3 skedar creme fraiche, salt och peppar enligt smak. Bred över tårtan och garnera.

Fler recept med