Pizza med köttfärs och mozzarella
Förslag på bröd
Polarpärlan Vete
Ingredienser
- 4 Polarpärlan Vete
- 200 g Valfri färs
- 2 tsk Rapsolja
- 2 msk Senap
- 2 Vitlöksklyftor, pressade
- 4 tsk Dragon
- Salt och peppar
- 4 msk Passerade tomater
- 1 Tomat, skivad
- 200 g Mozzarella
Gör så här
- Sätt ugnen på 250°.
- Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper.
- Fräs köttfärsen i olja och tillsätt senap, vitlök och dragon.
- Smaka av med salt och peppar.
- Fördela ut tomatsåsen och tomatskivorna över bröden.
- Lägg på köttfärsen och toppa med osten.
- Gratinera ca 10 min eller tills osten smält och pizzorna fått fin färg.
- Dekorera med basilikablad och servera gärna med en god sallad.