stäng av

Ingredienser

  • 4 Polarpärlan Vete
  • 200 g Valfri färs
  • 2 tsk Rapsolja
  • 2 msk Senap
  • 2 Vitlöksklyftor, pressade
  • 4 tsk Dragon
  • Salt och peppar
  • 4 msk Passerade tomater
  • 1 Tomat, skivad
  • 200 g Mozzarella
1
2
3
4
5
16 röster

Pizza med köttfärs och mozzarella

Förslag på bröd

Polarpärlan Vete

Ingredienser

  • 4 Polarpärlan Vete
  • 200 g Valfri färs
  • 2 tsk Rapsolja
  • 2 msk Senap
  • 2 Vitlöksklyftor, pressade
  • 4 tsk Dragon
  • Salt och peppar
  • 4 msk Passerade tomater
  • 1 Tomat, skivad
  • 200 g Mozzarella

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Fräs köttfärsen i olja och tillsätt senap, vitlök och dragon.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Fördela ut tomatsåsen och tomatskivorna över bröden.
  6. Lägg på köttfärsen och toppa med osten.
  7. Gratinera ca 10 min eller tills osten smält och pizzorna fått fin färg.
  8. Dekorera med basilikablad och servera gärna med en god sallad.