stäng av

Ingredienser

  • 2 hela brödkakor Polarhjärtan
  • valfria salladsblad (t.ex. ruccola eller bladspenat)
  • 125 g krämig getost
  • ½ dl grovt hackade pistagenötter
  • 1 msk chiafrön
  • 2 msk flytande honung (ta en msk om du inte vill ha den så söt))
  • 3 msk syrade rödbetor (annan syrad rotfrukt eller rårivna betor går också fint)
1
2
3
4
5
10 röster

Polarhjärtan med getost och pistagenötter

En god vegetarisk snitt, som passar lika bra till buffén som till förrätt! Receptet ger 8 snittar.

Receptet är tillagat på två hela brödkakor, en halv påse Polarhjärtan.

Förslag på bröd

Polarhjärtan

Ingredienser

  • 2 hela brödkakor Polarhjärtan
  • valfria salladsblad (t.ex. ruccola eller bladspenat)
  • 125 g krämig getost
  • ½ dl grovt hackade pistagenötter
  • 1 msk chiafrön
  • 2 msk flytande honung (ta en msk om du inte vill ha den så söt))
  • 3 msk syrade rödbetor (annan syrad rotfrukt eller rårivna betor går också fint)

Gör så här

  1. Dela brödkakorna till åtta hjärtan.
  2. Grunda med några fina gröna blad på dina Polarhjärtan innan du klickar på den krämiga getosten.
  3. Strö över grovt hackade pistagenötter och chiafrön innan du ringlar på lite honung.
  4. Garnera med syrade rödbetor och servera!