Polarknäcke med olika röror
Förslag på bröd
Polarknäcke Original
Ingredienser
- 2 Polarknäcke Original
- 4 msk Creme fraiche
- 2 msk Löjrom eller röd caviar
- Nymalen vitpeppar
- 200 g Svara oliver, urkärnade
- 4 Sardellfiléer
- 1 tsk Kapris
- ½ Vitlöksklyfta
- 2 msk Olivolja
- Nymalen svartpeppar
- 1 msk Bladpersilja, hackad
- 50 g Ädelost
- 2 msk Creme fraiche
- 2 msk Valnötter
Gör så här
- Löjromsfraiche: Blanda crème fraiche och löjrom med vitpeppar. Dekorera gärna med citronklyftor.
- Tapenade: Mixa oliver, sardeller, kapris, vitlök. Droppa i olivoljan och smaka av med peppar. Garnera med hackad bladpersilja.
- Ädeloströra: Mosa ädelosten med en gaffel och blanda med crème fraiche. Toppa med hackade valnötter.
- Servera de goda bröden och rörorna som drinktilltugg, gärna med rädisor, gurkstavar och blekselleri till.