stäng av

Ingredienser

  • 2 Polarknäcke Original
  • 4 msk Creme fraiche
  • 2 msk Löjrom eller röd caviar
  • Nymalen vitpeppar
  • 200 g Svara oliver, urkärnade
  • 4 Sardellfiléer
  • 1 tsk Kapris
  • ½ Vitlöksklyfta
  • 2 msk Olivolja
  • Nymalen svartpeppar
  • 1 msk Bladpersilja, hackad
  • 50 g Ädelost
  • 2 msk Creme fraiche
  • 2 msk Valnötter
1
2
3
4
5
9 röster

Polarknäcke med olika röror

Förslag på bröd

Polarknäcke Original

Ingredienser

  • 2 Polarknäcke Original
  • 4 msk Creme fraiche
  • 2 msk Löjrom eller röd caviar
  • Nymalen vitpeppar
  • 200 g Svara oliver, urkärnade
  • 4 Sardellfiléer
  • 1 tsk Kapris
  • ½ Vitlöksklyfta
  • 2 msk Olivolja
  • Nymalen svartpeppar
  • 1 msk Bladpersilja, hackad
  • 50 g Ädelost
  • 2 msk Creme fraiche
  • 2 msk Valnötter

Gör så här

  1. Löjromsfraiche: Blanda crème fraiche och löjrom med vitpeppar. Dekorera gärna med citronklyftor.
  2. Tapenade: Mixa oliver, sardeller, kapris, vitlök. Droppa i olivoljan och smaka av med peppar. Garnera med hackad bladpersilja.
  3. Ädeloströra: Mosa ädelosten med en gaffel och blanda med crème fraiche. Toppa med hackade valnötter.
  4. Servera de goda bröden och rörorna som drinktilltugg, gärna med rädisor, gurkstavar och blekselleri till.