stäng av

Ingredienser

  • 6 halvmånar Polarkaka
  • Fyllning
  • 1 knippe gräslök
  • 6 msk kaviar Kalles
  • 6 hårdkokta ägg
  • 1 pkt crabsticks
  • dl Gräddfil
  • Garnering
  • 2 msk kaviar Kalles
  • 2 msk Gräddfil
  • 500 g räkor med skal
  • Citron
  • Dill
  • Gurka
  • Tomat
1
2
3
4
5
0 röster

Smörgåstårta med kaviar och räkor

Tävlingsbidrag från Erika Karlsson

Ingredienser

  • 6 halvmånar Polarkaka
  • Fyllning
  • 1 knippe gräslök
  • 6 msk kaviar Kalles
  • 6 hårdkokta ägg
  • 1 pkt crabsticks
  • dl Gräddfil
  • Garnering
  • 2 msk kaviar Kalles
  • 2 msk Gräddfil
  • 500 g räkor med skal
  • Citron
  • Dill
  • Gurka
  • Tomat

Gör så här

  1. Tina räkor, finhacka gräslök. Blanda den med kaviar, fint hackade ägg och så mycket gräddfil att ingredienserna blandasbinds samman. Bred fyllningen mellan brödhalvorna två lager och tryck samman lätt. Låt tårtan stå kallt ett par timmar.
  2. Rör sedan ut kaviar m. gräddfil till garnering. Bred ovanpå brödet. Garnera med räkor, citron, gurka, tomat och färska dillkvistar.

Fler recept med