Smörgåstårta med primörer, ost och skaldjur
Härlig somrig smörgåstårta med ostcrème. Garnera gärna med sommarens primörer.
Receptet är tillagat på åtta halvmånar, 1 1/3 påse Polarkaka.

Förslag på bröd
Polarkaka
Ingredienser
Gör så här
Fyllning
- Blanda samman färskost, smetana och riven ost med elvisp för att få en fluffig crème.
- Hacka gräslök.
- Smaksätt med salt, peppar och hackad gräslök.
Montering
- Lägg ut två halvmånar bröd till en rund tårtbotten på ett fat. Bred sedan ut ¼ av ostcrèmen.
- Upprepa tills det är fyra lager bröd, bred crème på toppen av översta brödet.
- Täck med plastfolie och låt stå 1 timme innan servering.
Topping
- Garnera tårtan innan servering med kräftor, ärtskott, krasseblad och gräslök.