stäng av

Ingredienser

  • 1 förpackning Polarhjärtan
  • 10 kokta ägg
  • ½ liten purjolök
  • 3 burkar tonfisk i vatten
  • 1 dl citronmajonnäs
  • 4 dl lätt creme fraiche
  • dill
  • salt
  • citronpeppar
  • 1 burk skalade räkor, ca 300 gram
1
2
3
4
5
0 röster

Snabba polartårtan

Receptbidrag från Eva Ferngren-Rosell.

Ingredienser

  • 1 förpackning Polarhjärtan
  • 10 kokta ägg
  • ½ liten purjolök
  • 3 burkar tonfisk i vatten
  • 1 dl citronmajonnäs
  • 4 dl lätt creme fraiche
  • dill
  • salt
  • citronpeppar
  • 1 burk skalade räkor, ca 300 gram

Gör så här

  1. Dela äggen i äggdelare, spara de största skivorna till garnering och hacka ner de mindre skivorna. Blanda ägghacket med hackad purjolök, mosad avrunnen tonfisk, citronmajonnäs, creme fraiche, klippt dill (spara några kvistar till garnering), salt och citronpeppar.
  2. Lägg fyllningen mellan brödskivorna. Garnera med äggskivorna, räkor, citronmajonnäs och dill. Vänta tills nästa dag. Njut med ett glas vitt vin eller en öl.

Fler recept med