Succétårta med italienska smaker
Receptbidrag från Ronja Malm.
Ingredienser
Gör så här
- Fyllning 1: Vispa lätt ihop naturell färskost och färskost tomat. Strimla och blanda i salamin, hackad ruccola och hackad salladslök. Rör om och smaka av med salt och peppar. Bred ut på en bottnen av 2 halvmånar Polarkaka. Fördela jämt och lägg sedan på nästa botten av 2 halvmånar Polarkaka.
- Fyllning 2: Rör ihop 3 dl creme fraiche med strimlade soltorkade tomater, hackad babyspenat och smulad fetaost. Smaka av med salt och peppar. Bred ut. Lägg på sista botten.
- Garnering: Vispa grädde till lagom fast konsistens – den ska ej vara rinnig. Blanda grädden med 2 dl creme fraiche och smaka av med salt och peppar. Bred ut över tårtan, både på toppen och kanter.
- Garnera sedan med ruccola, cocktailtomater, oliver, minimozzarella, parmaskinka och salami. Mängd efter smak. Avsluta med att ha på oreganokrydda över hela tårtan.