Svampwrap
Förslag på bröd
Sarek
Ingredienser
- 4 Sarek
- 250 g Valfri svamp
- 2 msk Smör
- 5 Körsbärstomater
- 100 g Chèvre, smulad (spara hälften till topping)
- 1 tsk Färsk timjan
- Salt och peppar
- 4 msk Färskost
- 100 g Ruccolasallad
- ½ dl Rostade hasselnötter
Gör så här
- Rensa, skiva och förväll svampen om du använder kantareller eller annan vild svamp.
- Stek svampskivorna i smör tills de mjuknar.
- Dela tomaterna och blanda ner tomater, hälften av chèvren och timjan.
- Salta och peppra.
- Bred färskost på bröden.
- Lägg på ruccola och svampröra.
- Strö över resten av chèvren och finhackade rostade hasselnötter.
- Vik ihop och ät!