stäng av

Ingredienser

  • 2 förpackningar Jubileumskaka
  • 1 dl majskorn
  • 2 avokado
  • 1 paprika
  • 2 dl äggfri majonnäs
  • citron
  • 400 g turkisk havregurt
  • ½ rödlök
  • 6 soltorkade tomater
  • ½ burk svart tångkaviar
  • 2 msk hackad dill
  • ärtskott
  • 1 dl strimlad purjolök
1
2
3
4
5
3 röster

Veg me up!

Receptbidrag från Maria Granberg.

Ingredienser

  • 2 förpackningar Jubileumskaka
  • 1 dl majskorn
  • 2 avokado
  • 1 paprika
  • 2 dl äggfri majonnäs
  • citron
  • 400 g turkisk havregurt
  • ½ rödlök
  • 6 soltorkade tomater
  • ½ burk svart tångkaviar
  • 2 msk hackad dill
  • ärtskott
  • 1 dl strimlad purjolök

Gör så här

  1. Fyllning1: Mixa majskornen lätt med stavmixer. Finhacka 0,5 paprika. Mosa avokadon. Blanda ihop med 1 dl majonnäs och smaka av med citron, salt, peppar och gärna lite cayennepeppar.
  2. Fyllning 2: Finhacka rödlök och soltorkade tomater. Blanda med 200g havregurt, 1 dl majonnäs, tångkaviar och dill. Smaka av med salt och peppar.
  3. Dekortopping: Bred 200 g havregurt runtom och ovanpå tårtan. Börja med strimlad purjolök i mitten och arbeta utåt med dekor som vindruvor, körsbärstomater, rädisor, gurka, citron, svart tångkaviar och dillkvistar. Avsluta med ärtskott runt kanten.
  4. Njut!

Fler recept med