Verkstadstårtan
Receptbidrag från Linus Steén Schwalbe.
Gör så här
- Ta tre rejäla skivor Polarbröd. Ett kraftfullt handkantslag för att mjuka upp dem är inte fel!
- Smöra ordentligt nu för att undvika onödig viktnedgång. Lägg två Polarbröd åt sidan.
- Hyvla några skivor ost och lägg på. Skäms inte.
- Addera tre skurna centimetertjocka illröda tomater och sallad för syns skull.
- Släng på ett mellanlager med Polarbröd.
- Obs! Nu till det viktigaste. En rejäl grabbnäve chips, vilken sort spelar egentligen ingen roll, dock inte dill eller någon annan akademikersmak. Chipsen krossas i handen med hjälp av frustration och strös över.
- Toppa rikligt med majonnäs för att binda ihop.
- Förslut nu med den sista Polarbrödskivan.
- Där har du din verkstadssmörgåstårta. Praktisk och möjlig att ätas direkt i näven, utan onödig paus – och i anslutning till slipen.