Jubileumskaka

Stora goda gyllengräddade vetekakor

En härligt gyllengräddad vetekaka i klassiskt format. Varje förpackning väger 400g och innehåller fyra bröd.

Ingredienser

Vetemjöl1, vatten, sirap1, rapsolja1, fermenterat vetemjöl, vetegluten, jäst1, salt, veteskållning1, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror,mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), bakpulver (hjorthornssalt), maltmjöl (korn).

1Ursprungsland: Sverige.

Mjölkfri. Utan konserveringsmedel. Bakat i Norrland.

Näringsdeklaration per 100g

Energi 1200 kJ/290 kcal
Fett 6,6 g
varav mättat fett 0,8 g
Kolhydrat 46 g
varav sockerarter 5,1 g
Fiber 2,6 g
Protein 9,0 g
Salt 0,73 g

Recept med Jubileumskaka